0 (1 of 1)-2.jpg

Velkommen til gårds!

- Kun èn mil fra Stavanger, likevel milevis unna


"Gode fasiliteter helt for dere selv, uforstyrret gjennom hele arrangementet"

 

 

Kurs & Konferanse

Vi vet alt om lange arbeidsdager. Derfor gjør vi det vi kan for å inspirere og sjarmere mellom øktene. Gratis parkering. 3 km fra Stavanger lufthavn Sola, gjør oss lett tilgjengelig for tilreisende og lokale gjester. 

Vi svært fleksibel for tilrettelegging av arrangement. Storsalen rommer fra 25 – 100 personer, møter under 20 personer kan avholdes i et av våre møterom. Og det beste av alt - hos oss har dere hele lokalet for dere selv. Vi forbeholder låven til kun 1 aktør om gangen, og dere vil ene og alene få hele vår oppmerksomhet og oppvartning gjennom dagen.
 
Start gjerne dagen med en dagpakke, nyt en tur langs strandkanten mellom øktene, og avslutt med forfriskninger i baren. Middagen serverer vi dere selvfølgelig ved dagens ende, og slik har dere hele dagen i trygge hender hos oss. Og klart, om midlene kun er allokert til møte og en enkel bevertning så er vi gode på akkurat det også. 

IMG_1399.jpg

Hva med et effektivt
FROKOSTMØTE

Start dagen med et effektivt møte i inspirerende og luftige lokaler. Forfriskninger vil bli servert ved ankomst og deilig lunsj vil bli servert like etter møteslutt. Da har du fått løst viktige saker og spist en utsøkt lunsj lenge før arbeidsdagen er over! Effektivitet skaper alltid gode resultater!

Praktisk info:
Passer for store og små grupper. Minimum 15.pers. Frokostpakken gjelder fra 07.00 - 12.00. Pris. fra 300,- pr.pers.

FAGDAG MED MIDDAG

Kickoff, workshops, foredrag og kurs aktiviteter, låven er perfekt for de viktige temaene. Med vår heldagspakke, vil vi verte dere opp gjennom gjennom dagen og være tilstede for praktisk tilrettelegging. Alt dette og mer - det beste av alt, hos oss har dere lokalet helt for dere selv.

Avslutt gjerne arbeidsdagen med en middag fra vår sesongbaserte meny.

Praktisk info:
Passer for store og små grupper. Minimum 20.pers. Heldagspakke fra kr. 630,-.
3 retters meny fra kr. 499,-

HELAFTEN

I lune og trivelige lokaler på låven, tilrettelegger vi for en hyggelig aften for deg og din gruppe. La kjøkkensjef Mads Ueland begeistre dere med menyer basert på råvarer fra våre nabogårder. Vi kan tilby 2 retters til  12-retters meny, middagsbuffet til enkel fingermat menyer.

Praktisk info:
Lokaler egner seg bra til ekstern underholdning, taler og innslag.
Minimum 20.personer. Pris fra kr. 550,- pr. pers. Drikke kommer utenom.

12646919_1124433134234641_4477448619562478256_o.jpg
0 (1 of 1)-6 kopi.jpg