BRYLLUP

"Så blir de stående disse tre: Tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten"

 

Bryllup på gården

Nær stranden i landlige omgivelser kan drømmen om den perfekte bryllupsdag gå i oppfyllelse. Vi vet at rammene for ditt bryllup er viktig. Derfor legger vi stor vekt på trivelige omgivelser, en skreddersydd totalpakke, og godt samarbeid gjennom planleggingsprosessen. Låven har dere helt for dere selv, og uteområdet kan disponeres på sommerstid.

Med egen bryllupskoordinator på huset tilbyr vi god oppfølging gjennom planleggingsprosessen. Vi tilbyr praktisk tilrettelegging og oppfølging underveis for å sørge for at dagen blir så vellykket som mulig. 

Hos oss står personlig oppfølging i høysetet. Servitørene våre møter dere med et smil, kokkene tryller frem de lekreste retter, og hovmester tilrettelegger for både program og gjennomføring sammen med toastmaster.

Vi gleder oss til å sammen skape minner for livet!


Bryllupslokaler

Fra og med januar 2020 tilbyr vi to forskjellige lokaler til bryllupsfesten på Solastranden Gård. I januar åpner Maskinhuset - samme gårdssjarm, like personlig men med et alternativt utrykk til låven. 

Maskinhuset

Maskinhuset er vår nye satsning med et mer moderne og industrielt utrykk. Med sitt opprinnelige formål som Maskinhus har vi bevart den gode takhøyden og de industrielle rammene, hvor brudepar selv kan sette sitt preg på arrangementet. Maskinhuset vil innredes med lune elementer i tre, og vi vil trekke uteområde inn i lokalet ved bruk av planter og grønne innslag. Perfekt for dere som ønsker et moderne og noe annerledes bryllupslokale.

Låven

Vår rustikke, sjarmerende lokale som har vært i drift siden 2010. Låven er bonderomantisk og trivelig fra den ene til den andre enden. Med sin opprinnelige romfordeling fra gårdsdriften er blant annet hønsehus, melkebar og låven bruksrom til de ulike innslagene. Lune lokaler som lett lar seg dekorere til bryllupsfest.  


GENERELL INFORMASJON

Tilrettelegging

Vi tilbyr en totalpakke hvor vi tilrettelegger for store deler av festen. Arrangørkostnad inkluderer leie av lokal, dekketøy, hvite duker, lysestaker og dekor i fellesarealene, hjelp fra bryllupskoordinator, utvask og vertskap.
Under 70 personer: 12 000,- Over 70 personer: 14 000,- 

Minimumsomsettning

Lørdager i høysesong, fra april til september, må det garanteres for en omsetning på minimum 85 000,- inkl. mva. Dette gjelder ikke fredager og lavsesong. 

 

Åpningstider

Lokalet stilles disponibelt for pynting og rigg mellom kl. 10.00-12.00 samme dag. Leveranser, henting og bringing må skje innen disse tidspunktene.

Mat & Drikke

Bryllupsmenyene er basert på lokale råvarer, og blir fornyet til hver bryllupssesong. Kjøkkensjefen komponerer alle menyer og all mat lages på huset. Bryllupsmenyen for 2020 vil bli presentert på Åpen Bryllupsdag. Vi tilbyr 3-retters meny fra kr 595,- og vinpakke fra 395,- All mat og drikke holdes på huset. *Med forbehold om prisendring ift. indeksregulering. 


D0ABB5FB-77C3-4B7E-A71A-57B1C2815B52.jpg

FREDAGSKAMPANJE 2020

Hvorfor ikke et fredagsbryllup? Vi vil gjerne være en del av den store dagen deres og bidra til å gjøre dette mulig. Fredagskampanjen gir gode betingelser. 3-retter meny fra bare 499,- pr.pers. Redusert arrangørkostnad til kr. 10 000. Ingen minimumsomsettning. Inkluderer fingermat mellom vielse og middag. Penger spart om bryllupet ønskes en fredag på gården hos oss. Ta kontakt for mer informasjon og booking!
 

17077351_1097231440423686_7012925985066582016_n.jpg

VINTERKAMPANJE 2020

Vurderer dere vinterbryllup? Det finnes ingen finere tid på året her på huset. Vi inviterer til vinteridyll med vinterkampanje fra januar til og med mars, med samme betingelser som fredagskampanje. Book deres bryllup i denne tidsperioden uten minimumsomsettning, og få følgende inkludert: *Tre-retters meny fra 499,- pr.pers *Fast arrangørkostnad til kr. 10000 *Fingermat ved ankomst. Ta kontakt for konkret tilbud.