Fakta Bygg
Anette Larsen

" Tusen takk for en aldeles super julebords feiring ute hos dere på fredag. Maten var noe av det beste vi har spist, underholdning og lyd satt, og servitørene og du gjorde en kjempe jobb. Det kunne ikke vært bedre! Det beste julebordet Fakta Bygg har hatt. Igjen tusen takk for en flott opplevelse. Vi kommer veldig gjerne igjen. "


Schlumberger
Jane Espeland

Tusen tusen tusen takk for fantastisk gjennomført arrangement fra A til Å!
Dette er mange kjekke salgskolleager som er godt vandt rundt – å de hadde bare skrøyd å melde tilbake. Fantastiske service – de liker å bli fulgt opp å få omsorg – i tillegg til nydelig mat å ikkje minst hjemmelaget søtt til kaffen, så imponert. Kommer garantert tilbake!


Brudepar
Iselin

"Tusen takk for et kjekt samarbeid med Solastranden Gård. Dagen blei mer en perfekt, folk var imponerte over flotte lokaler og utrolig god mat og service! Så tusen takk. " 


GDF SUEZ E&P Norge AS
Arne Bekkeheien

" Fantastisk sted. Vil absolutt anbefale dette istedenfor et standard møterom på et hotell. God lunsj og service innstilt personell. Et luftig og godt lokale :) "


Brudepar
Margrete & Morten

"Tusen takk for en fantastisk feiring. Bryllupsfesten vår ble bedre enn vi hadde håpet på. Lokalene og personalet deres innfridde på en utrolig bra måte. Vi var KJEMPE-fornøyd! Tusen takk for at dere var med på å gjøre dagen vår så fantastisk!"


Brudepar
Iselin & Erik

 

Blikkfangerne

”Tusen takk for godt samarbeid og utmerket service. Dere innfridde alle våre ønsker for dagen, og vi kan absolutt anbefale dere videre – på det sterkeste. Virkelig verdt hver eneste krone!”

 

Les detaljert beskrivelse av Solastranden Gård fra disse kjekke fotografene i denne artikkelen.
Trykk her!