Møtelokale

MØTER - KURS - KONFERANSER - MIDDAGER - JUBILEER - KICKOFF - TEAMBUILDING - ÅRSFEST - JULEBORD


   "Det viktigste er ikke å nå ut til folk, men å nå inn til folk"

 

"Gode fasiliteter helt for dere selv, uforstyrret gjennom hele arrangementet"


 

Kurs & Konferanse

Vi vet alt om lange arbeidsdager. Derfor gjør vi det vi kan for å inspirere og sjarmere dere mellom øktene. Gratis parkering. 3 km Stavanger lufthavn Sola, gjør oss lett tilgjengelig for tilreisende og lokale gjester. 

Vi svært fleksibel for tilrettelegging for deres arrangement. Storsalen rommer fra 25 – 100 personer, møter under 20 personer kan avholdes i et av våre møterom. Og det beste av alt - hos oss har dere hele lokalet for dere selv. Vi forbeholder låven til kun 1 aktør om gangen, og dere vil ene og alene få hele vår oppmerksomhet og oppvartning gjennom dagen.
 
Start gjerne dagen med en dagpakke, nyt en tur langs strandkanten mellom øktene, og avslutt med forfriskninger i baren. Middagen serverer vi dere selvfølgelig ved dagens ende, og slik har dere hele dagen i trygge hender hos oss. Og klart, om midlene kun er allokert til møte og en enkel bevertning så er vi gode på akkurat det også. 

Arrangement kveldstid

I lune og trivelige lokaler på låven, tilrettelegger vi for en hyggelig aften for deg og din gruppe. Når stemningen er satt er det enkelt for oss å fortsette i samme standard og presentere våre sesongbaserte menyer som kokken har komponert, basert på råvarer fra nabolaget. Kjøkkensjef Mads Ueland briljerer når han får utfolde seg på menyer og arrangement som innebærer gjester som forventningsfullt setter seg til bords hos oss. 2 eller  12-retters meny, middagsbuffet til enkel fingermat meny. Det er smaken og kombinasjonen av de lokale råvarene som gjør at vi stolt kan ønske dere velkommen til oss.

 
ute (1 of 1)-9.jpg
 
Skanska (1 of 1).jpg
IMG_4506.jpg